M.Q. DöNER PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij M.Q. Döner Pizza. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2024 om 13:37 ik kreeg er godverdome geen vorm bij had der nog voor gebeld
7 feb 2024 om 21:26 Super
31 jan 2024 om 20:18 Was weer heerlijk
31 jan 2024 om 19:00 Eten werd een kwartier te vroeg gebracht. Smaak was prima maar helaas werden de kebabschotels koud geleverd. Dat was een tegenvaller voor dat geld.
21 jan 2024 om 20:04 Pizza was helemaal koud zeg er wat van bezorger loopt gewoon door echt slecht, 2de keer nu dat het zo gaat.
12 jan 2024 om 7:53 Iets meer omschrijving zetten bij de maaltijden zorgt voor dat je beter begrijpt wat je krijgt. Zeker bij een eerste kennismaking. Zó bestelde we frietjes erbij en deze bleken in de maaltijd te zitten ipv los ernaast.
7 jan 2024 om 11:32 Snel en lekker!
29 dec 2023 om 19:17 Snelle maar matige pizza
29 dec 2023 om 16:30 Goede service
28 dec 2023 om 20:42 De bezorgtijd was 100 minuten, dus zelfs langer dan ik kan invullen. Bovendien was de pizza koud toen die aankwam. Als laatst was de diameter maar 48 cm ipv de beloofde 60, dus de algehele ervaring was zeer slecht, zeker door de €8 bezorgkosten.